Levertijd

Zodra je een bestelling hebt geplaatst, streven we ernaar het product zo snel mogelijk te leveren. Als het product via de pakketdienst kan worden verzonden, kan dit meestal binnen 1-2 werkdagen worden bezorgd. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur in de middag zijn besteld, geven wij dezelfde dag nog mee aan DHL.

Voor grotere producten zoals barbecues die per pallet worden vervoerd, nemen we contact met je op om de levering te regelen. We plannen dan samen een bezorgafspraak in om ervoor te zorgen dat we niet voor een gesloten deur staan. Er wordt binnen 1 werkdag na het plaatsen van de bestelling telefonisch contact met je opgenomen voor het maken van de bezorgafspraak.

Verzendkosten

Bestellingen vanaf €30 bezorgen wij kosteloos bij je thuis m.u.v. de Waddeneilanden. Hiervoor geldt een vaste toeslag van €30

Voor bestellingen onder de €30 zijn de verzendkosten standaard €5,95 excl. toeslagen.

Levering via de pakketdienst

Pakketten die met de post verstuurd kunnen worden, bezorgt DHL binnen 1-2 werkdagen. De status van je pakketje is te volgen via de Track&Trace-link die je ontvangt zodra het pakketje ons magazijn verlaten heeft. Ben je niet thuis als je bestelling wordt bezorgd? DHL zal het pakketje dan proberen af te leveren bij je buren of als dit niet lukt naar een afhaalpunt brengen. Er ligt dan een briefje in de brievenbus met de informatie waar je je pakketje af kan halen.

Leveringen op bezorgafspraak

Levering van palletlevering vindt plaats tussen 08.00 en 18.00 uur van maandag tot en met vrijdag door middel van een vrachtwagen.

Grote, zware en breekbare producten worden op een wegwerppallet geleverd op afspraak door onze transportpartner G. Van Doesburg. Palletleveringen wijken af van reguliere pakketdiensten. Daarom raden wij aan de leveringsvoorwaarden in acht te nemen.

Er moet op de leverdag minimaal één persoon aanwezig zijn om de bestelling in ontvangst te nemen. Bij een palletlevering worden geen producten zonder toezicht op straat geplaatst of bij de buren afgegeven. Bij ontvangst is het zetten van een handtekening vereist. Controleer de zending van buitenaf op mogelijke beschadigingen en noteer in het geval er zichtbare beschadigingen zijn dit op het aftekenbewijs/vrachtbrief.

Controleer direct na ontvangst of het product correct is geleverd. Mocht uit deze controle blijken dat er onjuistheden zijn of er schade is, moet dit zo snel mogelijk worden gemeld via het klachtenformulier.

Palletleveringen worden bezorgd tot aan de eerste deur op de begane grond mits vrij van obstakels. Het transport van de vrachtwagen naar de eerste deur wordt door middel van pomp of palletwagen gedaan en is niet geschikt om over drempels, grind, losse stenen, gras of andere onverharde paden heen te rijden. Je dient als ontvanger zelf het product naar binnen/naar de tuin te brengen. Gelieve hier rekening mee te houden bij het bestellen van zware en/of grote producten. De wegwerppallet en het verpakkingsmateriaal blijven bij je achter.

Mijn winkelwagen
Verlanglijst
Recent bekeken
Categorieën