Retourtermijn

Is het artikel toch niet wat je zocht en voldoet het aan de retourvoorwaarden? Je hebt dan het recht om je aankoop binnen 30 dagen na ontvangst kosteloos te retourneren. Het is belangrijk dat de geretourneerde producten in nieuwstaat worden teruggestuurd met alle toebehoren en bij voorkeur in hun originele verpakking, net zoals je ze hebt ontvangen.

Retourvoorwaarden

We begrijpen dat het bekijken en testen van producten thuis essentieel is om te bepalen of ze aan je verwachtingen voldoen. Daarom mag je onze producten thuis op dezelfde manier ervaren als in een fysieke winkel. Echter, als je besluit om iets terug te sturen, vragen we je vriendelijk om de producten netjes te verpakken, zoals je ze ontvangen hebt, om de retourprocedure soepel te laten verlopen.

De retourvoorwaarden concreet: 
  • Je mag een artikel aanraken en bekijken, zoals je dat ook in een winkel zou doen. Gebruik het artikel niet meer dan nodig, als je nog niet zeker weet of je het wil houden.
  • Zorg ervoor dat de artikelen die je retourneert (indien mogelijk) in de originele artikel verpakking zitten en dat alle labels eraan zitten. De barcode op de verpakking van het artikel zorgt ervoor dat wij je retour kunnen verwerken.

Let op: voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat je het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan je in een winkel zou doen, mogen we je aansprakelijk stellen en behouden we ons het recht voor om kosten in rekening te brengen. 

Retour aanmelden

Je kunt je retour aanmelden door het retourformulier onderaan deze pagina in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@patton.eu of door gebruik te maken van het Europees modelformulier voor herroeping. Vermeld hierbij altijd duidelijk het ordernummer. Na het aanvragen van je retour ontvang je van ons binnen 1-2 werkdagen een retourlabel of nemen we telefonisch contact op voor het maken van een ophaalafspraak (alleen voor grote of zware artikelen).

Ons retourlabel is een QR-code die je bij een DHL punt kan laten scannen. Je hoeft het label dus niet zelf te printen. 

Indien je ervoor kiest om de producten met je eigen verzendlabel terug te sturen, zorg er dan voor dat ze binnen 30 dagen na levering bij ons aankomen, met duidelijke vermelding van het ordernummer. Let op: als je ervoor kiest om de producten met je eigen verzendlabel terug te sturen kunnen wij deze kosten niet vergoeden. Wil je gebruik maken van gratis retourneren? Vraag dan een retourlabel bij ons aan. 

Retourkosten

Voor het retourneren betaal je geen retourkosten als je gebruik maakt van onze retourlabels. 

Terugbetaling

We streven ernaar het volledige aankoopbedrag zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 5 dagen na ontvangst van de retourzending, terug te betalen. De terugbetaling zal plaatsvinden via hetzelfde betaalmiddel als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij anders overeengekomen. Er worden geen kosten in rekening gebracht voor deze terugbetaling.

Omruilen

We vervangen artikelen alleen als ze defect of beschadigd zijn. Als je niet tevreden bent met je product en het wilt vervangen voor een ander product, vragen we je om je bestelling te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen voor het andere artikel. Is je artikel defect of beschadigd geleverd? Allereerst sorry! Klik hier om een klacht in te dienen. Na het aanmelden informeren we je zo snel mogelijk hoe we je klacht kunnen oplossen.

Retouradres

Retourmagazijn Patton BV
Veilingweg 2
5301 KM  Zaltbommel
Nederland

Retourformulier

Gebruik onderstaand formulier om je retourzending aan te melden. Na het aanvragen van je retour ontvang je van ons binnen 1-2 werkdagen een retourlabel of nemen we telefonisch contact op voor het maken van een ophaalafspraak (alleen voor grote of zware artikelen).

Heb je een beschadigd of kapot artikel ontvangen? Gebruik dan ons klachtenformulier.

Mijn winkelwagen
Verlanglijst
Recent bekeken
Categorieën