Waar kunnen we je mee helpen?

Bekijk de veelgestelde vragen of neem direct contact op met onze klantenservice.

Veelgestelde vragen

De levertijd is afhankelijk van de grootte van het pakket. Per product op onze website staat aangegeven of deze via de post of op afspraak geleverd wordt. Je vindt deze informatie ook terug bij het afrekenen.

DHL

Voor pakketten die met de post verstuurd kunnen worden geldt van maandag tot vrijdag: Vóór 12:00 uur besteld, zelfde avond verzonden.​ Doorgaans bezorgt DHL het pakket dan de volgende dag. De status van je pakket is te volgen via de Track&Trace-link die je van DHL ontvangt zodra het pakket verzonden is. DHL levert op maandag tot en met zaterdag.

Bezorgafspraak

Pakketten die te groot of te zwaar zijn om met de post te kunnen versturen, leveren wij op afspraak. Na het plaatsen van de bestelling wordt er binnen 1 werkdag telefonisch contact met je opgenomen om een bezorgafspraak in te plannen. Doorgaans is de bezorging binnen 2-5 werkdagen mogelijk. Let op: levering op zaterdag is niet mogelijk.

Je kunt je retourzending aanmelden door het online retourformulier in te vullen of door een e-mail te sturen naar info@patton.eu of door gebruik te maken van het Europees modelformulier voor herroeping. Vermeld hierbij altijd duidelijk het ordernummer. Na het aanvragen van je retour ontvang je van ons binnen 1-2 werkdagen een retourlabel of nemen we telefonisch contact op voor het maken van een ophaalafspraak (alleen voor grote of zware artikelen).

Ons retourlabel is een QR-code die je bij een DHL punt kan laten scannen. Je hoeft het label dus niet zelf te printen. 

Klik hier voor meer informatie over ons retourbeleid.

Wat vervelend dat de bestelling kapot is aangekomen, sorry daarvoor! We bieden je uiteraard graag een passende oplossing. Neem hiervoor contact met ons op via het klachtenformulier

Nee, wij hebben helaas zelf geen winkel. Wil je onze barbecues in het echt bekijken? Kijk dan bij onze verkooppunten. Onze dealers helpen je graag verder. 

Mijn winkelwagen
Verlanglijst
Recent bekeken
Categorieën